به گزارش سلام لردگان به نقل از خبرنگار مهر، حميدرضا حاجي بابايي در حاشيه همايش همياران پليس و فرهنگياران که صبح دوشنبه در اردوگاه شهيد باهنر برگزار شد، در جمع خبرنگاران با بيان اين مطلب گفت: عيدي آموزش و پرورش به دانش آموزان حذف پيک و تکاليف نوروزي است چراکه معتقديم خانواده نقش تاثيرگذاري در کنار دانش آموز و بالعکس دارد.
وي با بيان اينکه دانش آموزان عيد امسال را مي توانند با خيال راحت در تعطيلات بگذرانند، درباره اينکه قرار بود تکاليف نوروزي سال گذشته نيز حذف شود، اما اين اتفاق نيفتاد، افزود: برخي ها ممکن است کاتوليک تر از پاپ شوند، ميخواهند بگويند که ما برنامه فوق برنامه و تکاليف ويژه به دانش آموزان داده ايم، اينها را به حساب وزير نگذارند.
وزير آموزش و پرورش ادامه داد: حذف يک برنامه يکسال طول مي کشد اما از امسال اين نويد را مي دهيم که ديگر پيک نوروزي در ايام نوروز در اختيار دانش آموز قرار نمي گيرد.
وي با اشاره به همايش همياران پليس توضيح داد: دانش آموزان هر آنچه را که در اين دوران بياموزند، قطعا در رفتار آينده يشان در رانندگي تاثيرگذار است. نيروي انتظامي با شناخت ظرفيت آموزش و پرورش برنامه ريزي و تدبير جديدي را انجام داده است. در حال حاضر 10 ميليون دانش آموز و 200 هزار معلم با نيروي انتظامي در مباحث ترافيکي همکاري مي کنند.
وزير آموزش و پرورش از ساير نهادها و ارگان ها درخواست کرد که براي ارتقاي فرهنگ جامعه از آموزش و پرورش کمک بگيرند. اين ظرفيت مي تواند در بخشهاي صنعت، کشاورزي و عدالت اجتماعي فرصتي باشد براي ارتقاء مباحث عنوان شده.
وي با بيان اينکه هر نهاد و يا دستگاهي اگر مي خواهد کارهاي فرهنگي انجام دهد، بايد از آموزش و پرورش شروع کند، گفت: امروز آموزش و پرورش با همکاري نيروي انتظامي مباحث ترافيکي را در قالب مهارتهاي اجتماعي به کتابهاي درسي وارد کرده است و دانش آموزان اول متوسطه اول از مهر 92 با مهارت هاي ترافيکي و رانندگي از طريق کتاب مهارت هاي اجتماعي آشنا مي شوند. دانش آموز از شنبه تا چهارشنبه هميار پليس است و پنجشنبه هميار پدر و مادر خود در زندگي.
وي ادامه داد: زندگي سراسر نظم است. رعايت نظم بايد علاوه بر خود براي ديگران هم باشد.
وزير آموزش و پرورش با بيان اينکه راه اندازي پايه ششم ابتدايي و توجه به اين دوره يکي از مهمترين برنامه هاي آموزش و پرورش براي نظم آموزي و زندگي اجتماعي است تصريح کرد: دانش آموزان از اين سنين زندگي کردن در جامعه را مي آموزند بنابراين بايد فرهنگ ارتباطات اجتماعي را درست به آنها بياموزيم.
وي ادامه داد: همانطور که براي ورود به منزل و مسجد همه به يکديگر تعارف مي کنند در رانندگي نيز بايد فرهنگ تعارف رواج پيدا کند چراکه بيشترين ناراحتي خانواده ها عدم تعارف در رانندگي است.